Een oase van rust

Veel ruimte, een warme sfeer en aangenaam zonlicht. Dat zijn de troeven van het moderne rust- en verzorgingstehuis. Een fijne woongemeenschap voor ouderen die nood hebben aan permanente opvang en verzorging. Het moderne gebouw met de grote groene parktuin biedt rust, veiligheid en comfort.

 

Nergens beter dan thuis

Comfortabel wonen
Het woonzorgcentrum telt 140 kamers, studio’s en appartementen, tussen 25 en 35 m². Alle woningen hebben naast een woonkamer een afzonderlijke badkamer met inloopdouche, een wastafel en een apart toilet. Heel handig is de grote ingemaakte kast. Uiteraard is er overal aansluiting voor kabeltelevisie, internet en telefoon. De kamers zijn ongemeubeld, zodat u zelf uw kamer kunt inrichten, helemaal volgens uw smaak.

Fijn gezelschap
U woont niet alleen in Mayerhof. U krijgt er veel fijne buren bij. Bovendien staan alle medewerkers met de glimlach voor u klaar en bezoek is altijd welkom. Die ongedwongen familiale sfeer vinden wij belangrijk. Daarom zijn er negen zithoeken waar u rustig kunt praten. Ook de eetruimte is gemeenschappelijk, dus zet uw gesprek tijdens het eten rustig verder.

Tuinterras en grote tuin
Het is heerlijk vertoeven in de grote parktuin. Daar kunt u heel het jaar door wandelen en genieten van de wisselende kleuren, de vogels en de bloemen. Dat is zelfs nog aangenamer samen met vrienden of familie. Na de wandeling verdient u een goed glas op ons tuinterras.

 

“Wij hoeven ons hier niet aan te passen aan de behoeftes van het personeel of de structuur. Mayerhof doet het andersom: zij passen zich aan, en houden rekening met wat wij willen.”

 


Een achtbaan met gevelterrassen
Het woonzorgcentrum is gebouwd in de vorm van een acht. De typische rechte gangen zijn omgebogen tot twee grote lussen, die uitkijken op een groene binnentuin. Een blokje rondwandelen levert zo veel spontane ontmoetingen op met uw buren of andere bewoners. Er zijn genoeg herkenningspunten zodat u zeker niet verloren loopt.

Altijd veilig
Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom vindt u in de kamer en badkamer op meerdere plaatsen contacten voor het noodoproepsysteem. Mocht er iets gebeuren, staat er altijd iemand klaar die uw oproep beantwoordt, dag en nacht.

Vlot bereikbaar
Het woonzorgcentrum ligt in een aangename woonwijk in Mortsel. Op wandelafstand zijn er haltes voor bus, tram en trein. Op 150 meter is het treinstation van Mortsel Liersesteenweg. Daar kan je met de trein naar Antwerpen of Brussel. Ook bus 90 en tram 15 tussen Antwerpen en Boechout hebben een halte op 300 meter.