Mayerhof_Fruitkar_8834.jpg

Catering

Onze eigen koks bereiden voor u de lekkerste maaltijden. Voor grote of kleine honger, of dieetmaaltijden op voorschrift. Onze medewerkers serveren porties op uw maat.

Bekijk ons menu voor deze week

IMG_0997 small.jpg

Activiteiten

Een creatieve knutselnamiddag, een interessante voordracht, een klassiek concert? Geniet van een gevarieerd weekprogramma met aandacht voor uiteenlopende interesses.

Bekijk onze activiteiten voor deze week.

Mayerhof_Kapsalon_8672.jpg

Kapster

Zit uw haar goed? Maak u geen kopzorgen, de kapster zorgt voor een elegant mooi en gezond kapsel. Zo bent u altijd tot in de puntjes verzorgd.

 
Mayerhof_Cleaning_8505.jpg

Poetsdienst

Altijd een propere woning en nette ramen, zonder dat u zelf de dweil of zeemvel moet bovenhalen. Daar zorgt onze discrete poetsdienst voor.

Mayerhof_Exterieur_Tuin_8551.jpg

Zingeving

Er zijn elke week meerdere eucharistievieringen in onze eigen kapel. Wij hebben aandacht voor alle overtuigingen en levensvragen.

linnen3.jpg

Linnendienst

Propere lakens en kussens zorgen voor een goede nachtrust. Persoonlijk linnen kan u laten wassen via de wasserij verbonden aan het Mayerhof.

 
_MAY2346.jpg

Boodschappendienst

Bewoners van assistentiewoningen kunnen gebruik maken van deze dienst. Geef ons uw lijstje en uw boodschappen worden snel geleverd.

Mayerhof_Interieur_Badkamer_8625.jpg

Relaxatiebad

Niets boven een heerlijk bad om volledig tot rust te komen. Geniet van een beetje wellness in ons aangepast relaxatiebad.

foot massage small.jpg

Externe diensten

Zin in pedicure of manicure? Iets nodig van de apotheek? Wilt u een bezoek van uw huisarts of psycholoog? Wij helpen u graag verder.